fbpx

Hoe het begon

1981, drie vrienden ontmoetten elkaar in het levendige centrum van Amsterdam. Pratend over het leven en zaken, ontdekten zij dat zij een gezamenlijk liefde hadden voor alles wat te maken had met bloemen! Zij waren ervan overtuigd dat zij door onderzoek, experimenteren en continue finetunen een unieke en de beste plantenvoeding van Europa konden ontwikkelen.

Het resultaat: Van Goghs Complete fertilizers

Een unieke formule. Een die zo veel meer is dan alleen plantenvoeding. Het vertegenwoordigt een sprankelende lifestyle. Een lifestyle die staat voor de originele Amsterdamse manier van kweken.
De drie vrienden hebben de unieke formule genoemd naar een bekende Nederlandse artiest. Een die bekend staat hoe je kleurrijke bloemen creëert. Van Goghs Zaaier is er speciaal voor jou, om je te inspireren en aan te moedigen volgens de beroemde Amsterdamse manier van kweken aan de slag te gaan! Van Goghs wereldberoemde schilderijen gaven ons inspiratie en een unieke historie. Onze producten zijn zoals van Goghs kennis en schilderijen: origineel en uniek. Ontwikkeld in Amsterdam, waar mensen uit de hele wereld elkaar ontmoeten en genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft en zelf ervaren waar onze historie begon.

Amsterdam, al eeuwenlang het wereldwijde centrum van kwalitatieve handel, unieke ervaringen en kostbare herinneringen. Wij zijn een groep vrienden, die onze kennis en ervaring willen delen, door onze producten snel en eenvoudig met onze klanten te delen. Wat begon met een toevallige ontmoeting in Amsterdam Centrum over onze gezamenlijke liefde voor planten, resulteert in hoogwaardige producten.

Wilt u hetzelfde ervaren als wij? Probeer onze producten en ervaar het zelf!

© 2024 van Gogh's. Alle rechten voorbehouden.